måndag 23 december 2013

Vitvaror.. Vilka ska man välja? Det finns så många leverantörer

Välja vitvaror till mitt nya kök....


Sitter och kolla igenom lite leverantörer av vitvaror, men det finns så många olika och alla ser väldigt snygga ut.. Har dock läst på några forum att kvalitén kan skilja rätt rejält, samt vilken typ av garanti man få på varorna. Har hört att vissa leverantörer lämnar 5års garanti, men då vekar det som det är maskiner som ligger i den lite högre prisklassen, samtidigt tror jag att man får vad man betalar för, så det kanske är bättre att betala mer för vitvarorna så man vet att de håller bra kvalité.

Vill helst inte att maskinerna går sönder efter 1-2 år, då betalar jag hellre lite mer för att veta att produkterna håller och anledningen är dels för jag vill inte behöva köpa nya vitvaror efter 1-2 år (kostnaden) och sen är det allt jobbet med att byta ut de befintliga.


Här är några maskiner från Miele, gillar att Ugn, Micro och Kaffemaskinen ser lika ut.

Miele har någon 3D-besticklåda som vekar var en rätt smart lösning. Den verkar underlätta när man ska ta ur besticken ur diskmaskinen.

"3D-besticklådan från Miele är unik. Den kan inte bara justeras på djupet och bredden utan även höjden kan anpassas till de mest varierande behov. Även skrymmande redskap som till exempel soppslevar eller ballongvispar får därmed plats i den nya besticklådan."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar